OK, jag kan ha översålda detta recept i rubriken lite, men tro mig, kommer du att älska det. Det är lätt att göra, det är vegan, det är hälsosamt, och det är perfektion. Jag kan inte få nog av det. Gå ut och köpa ingredienser och göra det idag!
ingredienser
Olika grönsaker, tärnad (du kan använda någon form som du vill, men jag brukar kasta in squash (butternut, men något slag är stor), selleri, morötter, majs, färsk spenat och broccoli – zucchini skulle vara en annan bra val)
En gul lök, tärnad
Ett par vitlöksklyftor, tärnade
Vegetabiliska ädelmetaller, fyra kuber
1 paket pasta (alla typer utom de längre som spagetti eller linguini är bra – jag gillar flugan pasta eller skal pasta)
1 kan varje kidneybönor och vita bönor
1 kan stuvad tomater
vatten
olivolja, några matskedar
salt och svartpeppar och italienska krydda efter smak
Avstånd
Tärna alla grönsaker och öppna burkar bönor (och majs om du använder konserverad majs); vara säker på att inte huden squash – bara ösa ut fröna och tärna upp
Hetta upp olivoljan i en stor gryta och fräs lök och vitlök
kasta in alla planteras utom spenat; rör om och värm tills planteras börjar bli lite mjuka
Säsong planteras med lite salt, peppar och italienska kryddor
kasta i bönor, pasta, stuvad tomater, och tillräckligt med vatten så att potten är nästan full (inte hela vägen!); värme på hög tills kokning, sväng ner till medelvärme
Blanda grönsaker tackor med varmt vatten i en kopp tills det är upplöst, och häll soppan; koka tills pastan nästan kokta
kasta in spenat ett par minuter innan soppan är klar; När pastan är kokt, är soppan gjort; se till att säsongen med mer salt, peppar och italienska krydda efter smak – du vet när det är kryddat rätt när du smaka och säga, “Åh … min … Gud!”
Njut av! Du kommer att älska det här. Servera den till vänner och berätta för dem hur du tyckte att det här receptet på Zen Habits. Eller gör det jag gör, och packa det för lunch varje dag i en vecka. Jag tröttnar aldrig på det.